Programma en Veiling

De Bossche Haringparty 2024 vindt plaats op 27 juni 2024 van 18:00 uur tot 20:30 uur. In de sfeervolle tuin van het Noordbrabants Museum kun je bieden op unieke veilingitems. Wethouder Marianne van der Sloot is er bij namens de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Het programma biedt volop ruimte voor gezellige ontmoetingen. Uiteraard kan je genieten van waanzinnig lekkere haring, dagverse oesters en een altijd welkome bitterbal. 

Bieden maar!
Tijdens de haringparty kan je een bod uitbrengen op bijzondere en unieke veilingitems. Zomaar wat voorbeelden: Een eclectische overnachting op een prachtig landgoed in Voeren. Een compleet interieuradvies van Mister Design. Met een coureur op topsnelheid door de chicanes van Zandvoort. Of voor wie liever zelf het gaspedaal intrapt: een BMW M Experience. Een 3 literfles, ofwel een Jeroboam – een wijnfles van 3 liter – Le Rose. Een Italiaans maatpak om stijlvol mee voor de dag te komen. Een unieke vaas van Cor Unum. En niet te vergeten: een vaatje haring dat je kan verzilveren bij Visch voor 35 kraakverse haringen. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede aan het goede doel.

Benieuwd naar alle veilingitems? Houd deze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief. Dat kan met een mailtje naar bosscheharingparty@gmail.com

.