Programma en Veiling

De Bossche Haringparty Online is uiteraard anders dan we gewend zijn. Niet fysiek met elkaar, in de tuin van het Noordbrabants Museum, met nieuwe haring en een heerlijk glas wijn. De coronacrisis laat zoveel gezelligheid simpelweg nog niet toe. 

Toch laten we u dit jaar proeven van de sfeer.  We kunnen geen harinkje serveren via uw scherm. Maar alle andere smaakmakers van de haringparty verschijnen op 24 juni aanstaande om 16:00 uur op uw scherm. Om te beginnen onze gastheer Jan Roosen, ongeëvenaard presentator van de Oetelkonzèrten. Hij gaat in gesprek met burgemeester Mikkers en vertegenwoordigers van de Kennisclub, een fantastisch Bosch onderwijsproject, dat we dit jaar steunen. De Bossche Haringparty Online sluiten we rond 17:00 uur af met de finale van de online veiling, die al enkele dagen eerder van start gaat. U kunt meebieden via Zoom.

Online veiling vanaf 14 juni

Rond 14 juni gaat de veiling online van start. Vanaf dan kunt u bieden op diverse kavels. Nu stap voor stap de coronaregels soepeler worden, bieden we verschillende interessante items aan om met familie, vrienden, collega’s of relaties haring te happen of iets bijzonders te beleven. Van een unieke Haringparty@Work tot een exclusieve wijn of een tocht op een speed pedelec. En natuurlijk ontbreekt het vaatje haring niet. Zodra de veiling in de lucht is, vindt u hier de link naar de site.

 

Sponsors
Logo’s sponsoren
Klik hier